Köpvilkor

ÅLDER 
För att köpa en produkt i Monchiqe´s nätbutik måste du vara 18 år eller äldre. 


KÖP  
När du har slutfört en beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit. E-postmeddelandet innehåller all information om din beställning, såsom betalning, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnader. Om något är fel, kontakta oss direkt på e-post info@monchiqe.comAlla beställningar är föremål för godkännande av oss beroende på tillgänglighet. Vi kommer att bekräfta ett sådant godkännande till dig genom att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten/produkterna har skickats.  Kontraktet mellan oss och dig som kund träder i kraft från det att en avsändningsbekräftelse har skickats. Vi på Monchiqe, Designfirman Gamla Stan förbehåller oss rätten att annullera ett köp eller delar av ett köp utan att vara ansvarig för några skador eller kostnader. Monchiqe kommer att meddela dig via e-post i förväg om en sådan åtgärd.  


FELAKTIGA UPPGIFTER 
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. 


TRYCKFEL 
Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” i produktinformation och kataloger och för att produktbilder inte alltid exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgen i bilder återges kan bero på vilken typ av bildskärm du har och vilka inställningar den har. 


FORCE MAJEURE 
Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

Namngivningar

Alla våra parasoller är döpta efter platser och personer som på något viss etsat sig fast lite extra, kanske är det en plats där vi gärna umgås eller kanske har just ditt parasoll fått sitt namn från den lilla damen i backen som serverar det godaste kaffet.

Shop